BETÜL MARDİN’E ANLAMLI ZİYARET

TED Kocaeli Koleji öğrencileri,  Halkla İlişkiler Uzmanı Betûl Mardin’e konuk olmanın sevinç ve gururunu yaşadı.

TED Kocaeli Koleji 3. Kitap Haftası’na yaklaşırken öğrencileri Yamaç Topal ve Zeynep Sandık, TED Kocaeli Koleji öğrencilerini temsilen Türkiye’de Halkla İlişkilerin temelini atan duayen isim Betûl Mardin ile kitap ve vicdan üzerine unutulmaz bir söyleşiye imza attılar.

 

Sayın Betûl Mardin, kitabın hayatındaki yerinden; Atatürk, gönül almak, sanat, tarih ve ailenin önemine kadar birçok konuya dair yaşanmışlıkları ve tecrübelerini aktardı. Ardından öğrencileri Mardin Ailesinden kendisine bırakılan nice kitabı da sakladığı kütüphanesini ve porselen koleksiyonunu gezdirdi. Evinin duvarlarını süslediği tabloların hikâyelerini anlattı.

 

Betûl Mardin,  kendisine takdim edilen -10 Kasım’da Ata’mızın büstüne bırakılan kitaplarla kardeş okulumuza ve kendi okulumuza kurulan-  “Atatürk’ün izinde Betûl Mardin Kitaplığı’nın fotoğrafı, öğrencilerin notları ve TED Kocaeli Koleji Genel Koordinatörü Rasim Aydoğuş’un hediye kitabı için en içten teşekkürlerini sundu. Akabinde TED öğrencilerine mesajını iletti. “İnsanların aklında nasıl kalmak istediğinize karar verin ve öyle yaşayın; plan yapın, plan yapın, plan yapın ve uygulayın.”

 

Sıcacık evinde, -çayı ve çok sevdiği beze ikramı eşliğinde- ağırladığı için Sayın Betûl Merdin’e, asistanı Pırıl Botan’a ve emektarı Rabia Hanıma TED Kocaeli Koleji Ailesi olarak en içten teşekkürlerimizi sunarız.

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.