TED KOCAELİ KOLEJİ ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİ “GÖKYÜZÜ VE UZAY” ÜNİTESİ PANEL SUNUMUNU YAPTILAR.

TED Kocaeli Koleji Ana sınıfı öğrencileri, 12 Ocak 2019 Cumartesi günü Panel Sunumunu kendi sınıflarında yaptılar.

TED Kocaeli Koleji Ana sınıfı öğrencileri Aralık ayı “Gökyüzü ve Uzay Ünitesi” Ölçme- Değerlendirme Tekniklerinden biri olan Panel Sunumunu aileleriyle paylaştılar.  Dökümantasyon Panelinin içeriğinde öğrenciler, bir ay süresince yaptıkları tüm etkinliklerin (Türkçe Dil Etkinliği, Matematik Etkinliği, Sanat Etkinliği, Oyun ve Hareket Etkinliği, Fen ve Doğa Etkinliği ve Drama) sistemli bir şekilde düzenlenmesinde ve analiz edilmesinde öğretmenlerinden destek aldılar. Bu süreçte öğrenciler “Gökyüzü ve Uzay Ünitesi” ile ilgili yaptıkları etkinliklerden ürünleri seçerek öğretmenleri ile birlikte hazırlık yaptılar. Panel sunumdaki amaç; bir ay süresince öğrencilerin öğrendiği bilgileri, amaçlanan kazanım ve göstergeleri, beyin fırtınalarına verdikleri ilginç cevapları, ürün fotoğraflarını, öğretmen ve çocuk yorumlarını gözlemleme imkanı sağlamak. Ayrıca bu etkinlikle öğrenciler sunum becerilerini de geliştirmiş oldular.

Tüm fotoğraflar için buraya tıklayın.