TED KOCAELİ KOLEJİNDE ORKESTRA DENİZ KONSERİ

TED Kocaeli Koleji olarak, muhteşem bir klasik müzik ziyafetini öğrencilerimiz ve tüm personelimizle paylaştık. Çocuklarımız, Denizbank Finansal Hizmetler Grubunun bir üyesi olan Deniz Kültür’ün sunduğu imkanlarla, klasik müziğin büyülü lezzetlerini ülkemizin iyi yetişmiş sanatçılarından oluşan Orkestra Deniz’in konseriyle tattılar. Hikâye anlatıcısı Nazlı Çevik Azazi’nin anlattığı masallar eşliğinde, şef ve solist Oleksandr Samoylenko’nun yönetimindeki Orkestra Deniz ile klasik müziğin büyülü denizlerine yelken açtılar. Öğrencilerimizin eğitim yaşamları boyunca sanatla iç içe olabilmeleri ve sanatı sevmeleri için planlanan sürekli etkinliklerden biri olan bu muhteşem organizasyonda emeği geçen herkese minnettarız. TED, sanatı seven nesiller yetiştirmeye sizlerin sayesinde devam ediyor. Dünyamıza sunduğunuz tüm güzellikler için, TED Kocaeli ailesi olarak teşekkür ediyoruz.