ÖĞRETMENİMİZ AYÇA KÖYCEKAŞ PEDAGOJİK DOKÜMANTASYON EĞİTİMİ VE UYGULAMALARI PROJESİNE KATILDI

TED Kocaeli Koleji Ana Sınıfı öğretmenlerinden Ayça Köycekaş, Eylül ayında Hacettepe Üniversitesi ve Başkent Üniversitesi ortaklığı ile gerçekleşen “EYLEM ARAŞTIRMASI İLE OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİNE YÖNELİK PEDAGOJİK DOKÜMANTASYON EĞİTİMİ VE UYGULAMALARI” adlı 4005 TÜBİTAK projesine katılarak tüm eğitim süreçlerini tamamladı. Devamında aldığı eğitimleri TED Kocaeli Koleji Ana Sınıfı bölüm arkadaşları ile paylaştı.

Proje kapsamında verilen eğitim sonrası okulumuz ana sınıfı velilerimize yönelik öğrencilerimiz tarafından panel sunumu gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin performansı ve velilerimizin katılımına ilişkin süreç öğretmenimiz tarafından fotoğraflarla da desteklenerek, 28 – 30 Ocak 2019 tarihinde Ankara Kahya Otel’deki Pedagojik Dokümasyon Değerlendirme ve İzleme Toplantısı’nda projeyi yöneten kurula başarı ile sunuldu. Öğretmenimizi tebrik ediyoruz.