ANASINIFI 5 YAŞ GRUBU ÖĞRENCİLERİNİN 1.SINIF ORYANTASYON PROGRAMI

TED Kocaeli Koleji Ana Sınıfı 5 yaş öğrencileri için hazırlanan 1. Sınıf Oryantasyon Programı 11 Şubat 2019 Pazartesi günü başladı.

TED Kocaeli Koleji Sınıf Öğretmenliği ve Okul Öncesi Öğretmenliği bölümleri tarafından hazırlanan çalışmalarda 5 Yaş öğrencileri büyük heyecan ve coşkuyla ilk derslerini yaptılar.

TED Kocaeli Özel İlkokulu Ana Sınıfı 5 Yaş grubu öğrencileri bugünlerde farklı bir heyecan içindeler. Okulun, gelecek sene 1. Sınıf öğrencisi olacak ana sınıfı öğrencileri için hazırladığı oryantasyon çalışmaları büyük bir coşkuyla başladı. Ana sınıfı 5 yaş öğrencileri oryantasyonun ilk gününe okulun bölümlerini gezerek başladılar.

Daha sonra ders yapacakları sınıflara geçen öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte ilk derslerini yaptılar. Heyecanları ve mutlulukları gözlerinden okunan miniklerin çalışmaları görülmeye değerdi. 11 Şubat 2019 Pazartesi günü başlayan ve haftada iki ders saati olarak planlanan 1. Sınıf Oryantasyon Programı 22 Mart 2019 Cuma gününe kadar devam edecek.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız