TED Kocaeli Koleji Öğrencilerinden Aerobik Cimnastik’te 2 Madalya Birden!

TED Özel Kocaeli İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerimizden Aysel Elif KOCABEY Aerobik Cimnastik İl Müsabakaları’nda Minik A  kategorisinde İl 1.si, TED Kocaeli Özel Ortaokulu 5.sınıf öğrencilerimizden Zeynep Nisa MİRZA Küçükler kategorisinde İl 3.sü olarak başarılı sonuçlara imza atmaya devam ettiler.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları tarafından 21 Şubat 2019 tarihinde Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen Aerobik Cimnastik İl Birinciliği müsabakalarında Minik A kategorisinde TED Özel Kocaeli İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerimizden Aysel Elif KOCABEY il 1.si olurken, Küçükler kategorisinde 5.sınıf öğrencilerimizden Zeynep Nisa MİRZA il 3.sü olmuştur.

Sporcu öğrencilerimizi ve antrenörlerini elde etmiş oldukları derecelerden dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

bty

dav