DESTINATION IMAGINATION TAKIMLARIMIZ TURNUVADAN BÜYÜK BAŞARILARLA DÖNDÜ

22-23-24 Şubat 2019 tarihlerinde Kuşadası’nda 18 farklı şehirden katılan 2600 öğrenci arasında gerçekleşen Destination Imagination Türkiye Turnuvasına okulumuz, farklı alanlarda 4 ortaokul takımı ve 2 lise takımıyla katılım gösterdi. Öğrencilerimiz başarılı performanslarıyla dikkat çekti. Doğaçlama kategorisinde turnuvaya katılan CAN-DI takımımız Türkiye 6.sı olurken Bilimsel kategorisinde turnuvaya katılan CREATED takımımız ise Türkiye 7.si oldu.

Her yıl Destination Imagination turnuvasında eğitimciler ve öğrenciler birlikte çalışarak STEAM, sanat, sosyal girişimcilik ve erken öğrenme alanlarını destekleyen 7 yeni akademik görevde turnuvada yer alıyorlar. Öğrenciler seçtikleri göreve yönelik bir çözüm yaratmak için takımlarıyla araştırıp, öğrenir ve tasarlamalar yaparlar. Görevleri üzerinde çalışırken öğrenciler, fikirlerini gerçekleştirdikleri, başarısızlıklardan ders aldıkları, problemleri değerlendirdikleri ve gelişimlerini gözlemledikleri yaratıcı süreci öğrenirler. Bu turnuvaya katılan bütün öğrencilerimizi yaratıcılıklarından ve becerilerinden dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Tüm fotoğraflara ulaşmak için tıklayın.