9. ve 10. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE  ZAMAN YÖNETİMİ HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize “Zaman Yönetimi” sunumu yapıldı. Öğrencilerimize akademik çalışmalarına ve sosyal yaşamlarına nasıl zaman ayırmaları gerektiği hakkında bilgi verildi.

Rehber Öğretmenimiz Merve Bostanoğlu 1 Mart 2019 Cuma günü 9. ve 10. sınıflarımıza yönelik olarak “Zaman Yönetimi” sunumu gerçekleştirdi. Yapılan sunumda öğrencilerimize akademik başarılarını arttırmak için zamanı nasıl kullanmaları gerektiği anlatıldı. “Zaman yönetimi mümkün müdür?”, “Zaman mı bizi yönetiyor yoksa biz mi zamanı yönetiyoruz?” soruları ile başlayıp, zaman tuzakları üzerinden giderek gerçekleştirilen sunumda zaman kavramı üzerinde duruldu. Sistemli çalışmanın önemi vurgulandı.