ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ SEKA MEHMET ALİ KAĞITÇI MÜZESİ GEZİSİNDE

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı 4 yaş grubu öğrencileri 6 Mart 2019 tarihinde Seka Mehmet Ali Kağıtçı Müzesine gezi düzenlediler.

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı 4 yaş grubu öğrencilerimiz Seka Mehmet Ali Kağıtçı Müzesini gezdiler. “Teknolojik Yaşam” teması kapsamında yapılan bu geziyle öğrencilerimiz, gezi öncesinde öğrendikleri bilgileri ilgili görsel materyallerin bulunduğu bir ortamda pekiştirmiş oldular. Öğrencilerimiz ayrıca, kağıdın oluşum aşamaları, kağıdın hayatımızdaki kullanım alanları, kağıt türleri ve kağıt kokusu, kağıt fabrikasının müzeye dönüşümü ile ilgili konularda da bilgiler edindiler. Türkiye’deki ilk ve dünyadaki en büyük kağıt müzesi olan Seka Mehmet Ali Kağıtçı müzesinin maket üzerinden yerleşim planını incelediler. Müzenin temel atım aşamasında etrafından çıkan tarihi eserleri de gözlemleme fırsatı bulan öğrencilerimiz, paylaşım dolu bir gün geçirdiler.

ü

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız