TED KOCAELİ KOLEJİ ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ İZAYDAŞ GEZİSİNDE

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı 5 yaş öğrencileri, gruplar halinde 12 ve 13 Mart 2019 günleri Minik Tema Erken Çocukluk Çevre Eğitim Programı etkinlikleri kapsamında İZAYDAŞ gezisine katıldılar.

TED Kocaeli Koleji Ana Sınıfı 5 Yaş grubu öğrencileri “Atıklar ve Çevre” konusunda daha kapsamlı bilgilenmek ve duyarlılık oluşturmak için, Minik Tema Erken Çocukluk Çevre Eğitim Programı kapsamında İZAYDAŞ (İzmit Atık ve Artıkları Arıtma, Yakma ve Değerlendirme Anonim Şirketi)  gezi düzenledik. Öğrencilerimiz, geri dönüşüm konusunda daha detaylı bilgi alarak doğamızı korumak ve geliştirmek için işbirliği, güven ve yeniden dizayn etme detaylarını ayrıntılarıyla öğrenerek çevremize ne kadar değer verdiklerini gösterdiler. Gezi sonunda kendilerini minik ama kocaman yürekli çevre dostu olarak mutlu hissettiler.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız.