ANASINIFI 5 YAŞ GRUBU ÖĞRENCİLERİNİN 1.SINIF ORYANTASYONU

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı 5 Yaş öğrencileri için hazırlanan ve 11 Şubat 2019’da başlatılan 1.Sınıf Oryantasyon Programı 22 Mart 2019 Cuma günü başarıyla tamamlandı.

Okulumuzun, gelecek sene 1. sınıf öğrencisi olacak Anasınıfı öğrencileri için hazırladığı oryantasyon çalışmaları büyük bir coşkuyla tamamlandı. 6 hafta, 12 ders saati süren çalışma kapsamında öğrencilerimiz İlkokul bütününde yer alan kurallarla tanışıp, 1. sınıf demo derslerini sınıf öğretmenlerimizle gerçekleştirmiş oldular. Çizgi çalışmaları, rakamları tanıma ve seslerle ilk tanışma çalışmalarına yer verilen program kapsamında hazırlanan oryantasyon kitapçığını tamamlayan öğrencilerimize 1. sınıf yolculuklarında başarılar diliyoruz.