TED KOCAELİ KOLEJİNDE KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLANDI

TED Kocaeli Koleji’nde 25-29 Mart 2019 tarihleri arasında “55. Kütüphane Haftası” kutlandı. “Kütüphane Haftası” kapsamında öğrencilerimizle çeşitli çalışmalar gerçekleştirildi.

Etkinliklerle geçen keyifli bir “Kütüphane Haftası”nı hep birlikte geride bıraktık. Anasınıfı öğrencilerimizle bu haftaki kütüphane saatlerinde “Gönül Kuşu” adlı kitap okundu, öğrencilerimizle kitap ile ilgili görsel çalışmalar gerçekleştirildi. İlkokul öğrencilerimizle kitaplarla ilgili çalışma kağıtları, illüstrasyon çalışmaları, araştırma kitapçığı hazırlama, yaratıcı yazma çalışmaları gibi çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Ortaokul öğrencilerimiz “Kütüphaneyi seviyorum çünkü.…” yazılı çıkış kartlarını doldurdular.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız.