Future Problem Solving Kulübü Sokak Hayvanları İçin İşbaşında

Future Problem Solving Kulübü öğrencilerimiz, sokak hayvanları konusunda okulumuz öğrencilerini bilinçlendirmeyi hedefleyen çalışmalar yapıyorlar.

Future Problem Solving Kulübü öğrencilerimiz, okulumuz öğrencilerini sokak hayvanlarına yardım konusunda bilinçlendirmek üzere ilkokul sınıflarımızı teker teker gezip sokak hayvanları için kulübe ve atık şişelerden mama kabının nasıl yapılacağını adım adım anlattılar.

Kulüp öğrencilerimiz, birinci ve ikinci sınıf öğrencilerimize kendi tasarımları olan yaka kartlarını dağıttılar. İlkokul öğrencilerimizden bazıları, kulüp öğrencilerimizin sunumundan aldıkları ilham ile evde kulübe yapımını denemeye başladılar. Future Problem Solving Kulübü öğrencilerimiz, Sokak Hayvanlarına Yardım Projesi ile 13-14 Nisan’da İzmir’de yapılacak ulusal finallerde sene başından beri yaptıkları projelerini paylaşmak üzere heyecanla hazırlıklarına devam ediyorlar.

Future Problem Solving Nedir?

Öğrencilerin toplumumuzdaki problemler, önemli global problemler, gelecek senaryosu yazma ve sınıf çalışması/müfredatla ilişkilendirme konularında yaratıcı problem çözme becerilerini öğrenmelerine ve uygulamalarına yardım eden, Dünya çapında 40 dan fazla ülkede uygulanan uluslararası bir programdır.

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.