TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRETMENLERİ PROJE YAZMA EĞİTİMİNİ TAMAMLADI

TED Kocaeli Koleji öğretmenleri 27-28 Mart 2019 ve 17-18 Nisan 2019 tarihlerinde Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Yetkilisi sayın Alican Oflaz tarafından verilen ‘Proje Yazma Eğitimi’ni tamamladı.

Kocaeli Üniversitesi ve TED Kocaeli Koleji arasında yapılmış olan protokol çerçevesinde Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi yetkilisi sayın Alican Oflaz okulumuz yönetici ve öğretmenlerine dört günlük ‘Proje Yazma Eğitimi’ verdi. 27-28 Mart 2019 tarihlerinde alınan iki günlük eğitimin ardından öğretmenlerimiz iki hafta boyunca grup çalışması yaparak branşlarına özel ve genel projeler geliştirdi. Eğitimin ikinci kısmı olan 17-18 Nisan 2019 tarihlerinde geliştirilen projelerin sunumu yapıldı. Hazırlanmış olan 10 projenin uygulama basamakları, alınacak kurum destekleri ve yaygınlaştırılması konuları üzerinde duruldu. Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin yürütecekleri okul içi projeler, TÜBİTAK Projeleri ve Erasmus + Projelerinin hazırlanmasında ve yürütülmesinde nitelikli çalışmalar yapılmasını sağlayacak olan Proje Yazma Eğitiminde edinilen deneyimler öğrencilerimize de aktarılacaktır.

Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi yetkilisi, Proje Yazma Eğitimi eğitmeni sayın Alican Oflaz’a teşekkür ederiz.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.