KÜÇÜK ERKEK BASKETBOL TAKIMIMIZ KOCAELİ İL MÜSABAKALARINDA ÜST TURA ÇIKTI

Küçük Erkek Basketbol Takımımız Kocaeli Okul Sporları tarafından düzenlenen İl müsabakalarında iki maçında da galip gelerek grup lideri olarak adını bir üst tura yazdırdı ve son 16 turunda Yahya Kaptan Ortaokulu ile eşleşti.

Kocaeli Okul Sporları tarafından düzenlenen İl müsabakalarında Küçük Erkekler Basketbol mücadelelerinde 30 Nisan Salı günü Küçük Erkek Basketbol Takımımız ilk maçında Marmara Kolejini 55-27’lik skorla geçerken, 07 Mayıs Salı günüde Basketbol Takımımız 2. maçında da ODTÜ Koleji’ ni 94 – 27‘lik skorla mağlup ederek son 16‘ya adını yazdırdı.

Takımımız son 16 turunda  Yahya Kaptan O.Okulu ile eşleşti. Bu müsabaka 09 Mayıs Perşembe günü 13.45’de Atatürk Spor Salonunda oynanacaktır.Tüm velilerimizi bu müsabakada aramızda görmekten mutluluk duyarız.

TED Kocaeli Koleji ailesi olarak antrenörümüz ve sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.