TED Kocaeli Koleji 2.Sınıf Öğrencileri Brisa Lastik Müzesi’nde

TED Kocaeli Koleji 2.sınıf öğrencileri lastik dünyasında eğlenceli bir yolculuğa çıkmak ve ’Yakın çevrede yapılan üretim faaliyetlerini gözlemlemek amacıyla 13 Mayıs Pazartesi günü Brisa Lastik Müzesini ziyaret ettiler.

TED Kocaeli Koleji 2.sınıf öğrencileri ‘’Ülkemizde Hayat’’ ünitesinde yer alan ‘’Yakın çevresinde yapılan üretim faaliyetlerini gözlemler’’ kazanımı kapsamında 13 Mayıs Pazartesi günü, Brisa Lastik Müzesi’ni ziyaret ettiler.

Öğrencilerimiz, dünyayı değiştiren buluşlar arasında gösterilen tekerleğin yolculuklara kattığı değer, lastiğin otomobillerin performansındaki etkisi ve doğru lastik seçiminin farklı mevsimler ve yol koşullarındaki önemi hakkında çok önemli bilgiler edindiler. Lastiğin yapım aşamalarını da gözlemleyen öğrencilerimiz, Türkiye’nin ilk ve tek lastik müzesi olan Brisa Lastik Müzesi’ni ziyaret etmekten büyük keyif aldılar.

Tüm fotoğrafları görmek için buraya tıklayabilirsiniz.