“İLKOKULA HAZIRLIK SÜRECİNDE VELİ DESTEĞİ” SEMİNERİ

“İlkokula Hazırlık Sürecinde Veli Desteği “konulu veli semineri okulumuz drama salonunda 15.05.2019 tarihinde gerçekleştirildi.

Okulumuz PDR Uzmanlarından Uzm. Psk. Selda Demirtaş tarafından hazırlanan veli seminerinde ilkokula hazırlık döneminde öğrencinin okul olgunluğuna ulaşması için gerekli

olan gelişimsel süreçler paylaşıldı. Demirtaş, okul olgunluğuna ulaşma döneminde öğrencinin akademik ve sosyal duygusal becerileri ile ilgili olarak velilerin destek sağlayabilecekleri konular hakkında bilgi verdi.

Seminerde özellikle duygusal becerilerin önemi sosyal gelişim, akran iletişimi, davranış gelişimi ve bilişsel beceriler alanlarından birinci sınıfta karşılaşılabilecek olaylardan örnekler verilerek velilerimiz ile paylaşıldı.