TED KOCAELİ KOLEJİ ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİ NİSAN AYI ETKİNLİKLERİ

TED Kocaeli Koleji Ana sınıfı öğrencileri Nisan ayı “Ülkeleri Tanıyalım” temasını keyifle tamamladı.

 

TED Kocaeli Koleji Ana Sınıfı öğrencileri “Ülkeleri Tanıyalım” temasına keyifle merhaba dedi. “Yerküre nedir?”, “Harita nedir?”, “Yönümüzü nasıl buluruz?”, “Ülkemi Tanıyorum (bayrağımız, gelenek ve göreneklerimiz, yöresel danslarımız, yöresel yemeklerimiz, önemli

eserlerimiz vb.), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemi (TED ve Atatürk), Farklı Ülkeleri ve Özelliklerini Tanıyorum” konuları ile ilgili önemli bilgiler edindik.

 

Yerküre, harita ve yön bulma ile ilgili ön becerileri kazandıktan sonra “Nasıl bir dünya üzerinde yaşamak isterdin?” adlı yaratıcı sanat çalışmamızı, “Atatürk ve Çocuk” adlı sanat çalışmamızı, ve “Seçtiğimiz Bir Ülkenin Bayrağını ve Önemli Özelliklerini Tasarlama” adlı yaratıcı sanat çalışmamızı başarılı bir şekilde tamamladık.

 

Eğlenceli Bilim etkinliğimizde “Elektriğin Dünyası 2 ve 3”, “Araçlarımız” ve “Hareketli Dünya” adlı deneylerimizi başarılı bir şekilde uyguladık. Minik Tema etkinliğimizde “Doğadan Topluyorum Müzik Yapıyorum” adlı etkinliğimizi tamamladık. Mutfak Etkinliği olarak “Yulaf Gevrekli Lezzet Topları” ve “Sakallı Sandviç” etkinliklerimizi yaptık ve afiyetle yedik. Ekim alanımızı ziyaret ederek büyüyen sebzelerimizi ve çiçeklerimizi gözlemledik.

 

“Kenar-Köşe, Uzak-Yakın” kavramlarını öğrenerek 1-10 arası sayılar ile basit toplama işlemleri yaptık ve çok keyif aldık. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gösterimizi yaptık ve eğlenceli dakikalar geçirdik. Ayrıca okulumuzda gerçekleşen 23 Nisan şenliğine katılım gösterdik.

 

Tüm fotoğrafları görmek için buraya tıklayabilirsiniz. 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.