MINDFULNESS EĞİTMENİ ve YAZAR SEPİN İNCEER TED KOCAELİ KOLEJİ’NDE

Çocuklar, Ergenler ve Yetişkinler için Mindfulness Eğitmeni – Yazar Sepin İnceer Kitap Haftası etkinlikleri kapsamında TED Kocaeli Koleji’nde önce 1. sınıf öğrencilerimiz ile ardından velilerimiz ile biraraya geldi.

Sepin İnceer öğrencilerimizle kitabı ‘Noa, Kirpi ve Sarı’ üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi, onların sorularını cevapladı ve kitaplarını imzaladı.

Öğrencilerle gerçekleştirilen etkinliğin ardından Mindfulness Eğitmeni – Yazar Sepin İnceer  velilerimize ‘Ebeveynlikte Mindfulness’ ile ilgili paylaşımda bulundu. Söyleşi sırasında mindfulness, çocuk ebeveyn ilişkileri, ebeveynlik, çocuklarda farkındalığın arttırılması, toplum, olumlu pekiştirmenin önemi gibi konulara değindi.

Sepin Hanım’a gerçekleştirdiği söyleşilerle öğrencilerimize ve velilerimize kısa sürede kattığı bakış açısı için teşekkür ederiz.