TED Kocaeli İlkokulunda IV. Bilim Şenliği Etkinliği

TED Kocaeli Koleji’nde çocuklarımızın doğa ve bilimi tecrübe etmeleri adına TED Kocaeli İlkokulu, IV. Bilim Şenliği etkinliği düzenlendi.

Öğrencilerimizin doğa ve bilimi yaşayarak tecrübe etmelerini sağlamak, kişisel gelişimlerine ve bilgi birikimlerine katkıda bulunmak, paylaşımcı, sorumlu ve sorgulayan birer birey haline gelmelerine destek olmak için öğrencilerimiz TED Kocaeli İlkokulu, IV. Bilim Şenliği etkinliğimizde bilimin sıra dışı dünyasını eğlenerek ve deneyimleyerek yaşayıp keşfettiler.

İki oturumdan oluşan Bilim Şenliğimizin ilk oturumunda öğrencilerimiz Orman Mühendisi Sayın Birgül UÇUM’ un sunumunu izlerken ikinci oturumda yıl boyunca on beş farklı kazanıma yönelik yapmış oldukları Eğlenceli Bilim çalışmalarını sundular.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız