TED KOCAELİ KOLEJİ’NDEN DUBBING FEST’TE BÜYÜK BAŞARI

İzmir’de düzenlenen ve en iyi dublaj takımı olmak için mücadele edilen Dubbing Fest’te TED Kocaeli Koleji 7. Sınıf öğrencileri yerlerini aldı.

İzmir Gelişim Kolejinde 21 okulun katılımıyla düzenlenen Dubbing Fest etkinliğine TED Kocaeli Koleji adına katılan Duru Güven, Kayra Yağız Çetinkaya, Elif Akgün ve Çağan İnak başarılı performansları ile dikkat çekti.

Filmlere ve animasyonlara İngilizce Dublaj yapılan yarışmada,Türkiye’nin en iyi dublaj takımı olmak için kıyasıya yarıştılar. TED Kocaeli Koleji’ni temsil eden STAN-DUB grubu ilk turu dereceyle tamamlayarak büyük finale kaldılar. Büyük final sonucunda ise Jüri Özel Ödülünü okulumuza getirdiler.

Yarışmaya katılan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.