TED Kocaeli Koleji Okul Aile Birliğinden İftar Programı

TED Kocaeli Koleji Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen iftar programında velilerimizle ve öğretmenlerimizle birlikte birlik ve beraberlik mesajı verildi.

TED Kocaeli Koleji Okul Aile Birliğinin 24 Mayıs 2019 Cuma günü birlik ve beraberlik mesajı vermek üzere Mitza Restorantta düzenlediği iftar organizasyonunda öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimiz bir araya geldiler. Hacivat Karagöz canlandırması, Osmanlı macunu, Ramazan şerbeti gibi geleneksel unsurların da yer bulduğu organizasyona velilerimiz yoğun katılım gösterdiler. Velisi, öğretmeni ve öğrencisiyle büyük bir aile olmanın haklı gururunu yaşadığımız iftar programında öğrencilerimiz, aileleri ve öğretmenleriyle bir arada olmanın tadını çıkardılar.

TED Kocaeli Koleji Okul Aile Birliği Yönetimi Kuruluna bu anlamlı organizasyondan ötürü teşekkür ederiz.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız