10. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE VE VELİLERİMİZE ÜNİVERSİTE HAZIRLIK SÜRECİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

TED Kocaeli Koleji 10. sınıf öğrencilerine ve velilerine üniversite sınav sistemi ve YKS sınavına hazırlık süreci hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

23 Mayıs 2019 Perşembe günü öğrencilerimize, 25 Mayıs 2019 Cumartesi günü velilerimize ders seçimi, üniversite sınav sistemi ve YKS sınavına hazırlık süreci hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Lise Müdürü Hatice ESER ve Rehber Öğretmen Merve BOSTANOĞLU üniversite hazırlık sürecinde yapılacak olan akademik çalışmaları paylaştı. 11. sınıfa geçişte planlanan yaz çalışmaları, öğrencilerimizden ve velilerimizden beklentiler, yıl içinde yapılacak olan destek programlarının tamamı, rehberlik biriminin ve ölçme-değerlendirme biriminin çalışmalarının neler olacağı öğrencilerimize ve velilerimize aktarıldı.