TED Kocaeli Koleji’nde Nesiller Buluşması

TED Kocaeli Koleji Dergisi için Lise öğrencileri tarafından oluşturulan Dergi Komisyonundan  öğrenci temsilcileri ve Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri, “Milli Mücadelemizin 100. Yılı” temalı dergileri için, TED Kocaeli Koleji  Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürü Nilgün Çelebi ile bir röportaj gerçekleştirdiler.

TED Kocaeli Koleji Lise öğrencileri tarafından hazırlanan okul dergisinin ilk sayısı “Milli Mücadelemizin Başlangıcının 100.Yılı” temasıyla çıkarılacak. Öğrencilerimiz dergi çalışmaları kapsamında Okulumuzun Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürü Sayın Nilgün Çelebi ile bir röportaj yaptılar. Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri Ela Altuntaş ve Mehmet Denizer Tıkız röportajın ses ve video kaydını yapıp fotoğraflarını çektiler. Dergi Komisyonu öğrencilerinden Bora Büyüksivri ve İdil Kraloğlu ise, Sayın Nilgün Çelebi’ye 19 Mayıs anılarından TED’li olmanın hissettirdiklerine,Türk kadının toplumdaki yerinden, gelecek nesillere dair umutlarına kadar birçok konuda sorular yönelttiler.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız