TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ ERASMUS+ PROGRAMI YUNANİSTAN HAREKETLİLİĞİ TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

Erasmus+ Programı kapsamında 19-26 Mayıs 2019 tarihlerinde Yunanistan’da buluşan TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi öğrencileri, programın kazanımlarını ve edindikleri tecrübelerini okuldaki arkadaşları ile paylaştılar.

Yunanistan’ın Volos kentinde gerçekleştirilen ikinci hareketlilikte İsveç, İspanya, İtalya, Yunanistan ve Türkiye’nin ortak olduğu proje ile bir araya gelen öğrenciler bir hafta boyunca pek çok ortak çalışma yürüttüler. Ziyaret edilen ülkenin kültürünü ve tarihini gözlemleyen öğrencilerimiz bu tecrübelerini 12 Haziran 2019 Çarşamba günü okulumuz öğrencileri ile paylaştılar.

 

Tuana Sarımeşe ve Zehra Sude Akçakaya’nın sunduğu “Disentangling Emotional Perceptions Towards Immigration in Times of Financial Crises” başlıklı konu; Ali Ulvi Kaplan ve Berfin Turgut’un sunduğu “Financial Crisis Workshop as Experienced in All Partner Countries” başlıklı konu; İdil Çirasun ve Efe Gidergi’nin sunduğu “The Emotional Imprint of the Financial Crisis on Language” başlıklı konu okulumuz öğrencileri ile tekrar değerlendirildi.

 

Proje ortağı öğrencilerle yaptıkları çalışmaları okulumuz öğrencilerine sunan öğrencilerimiz Tuana Sarımeşe, Zehra Sude Akçakaya, İdil Çirasun, Berfin Turgut, Ali Ulvi Kaplan ve Efe Gidergi edindikleri tecrübeleri paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.