TED KOCAELİ KOLEJİ ÖZEL ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ ORMANYA TABİAT PARKI’NDA

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri Ormanya Tabiat Parkı’nda yapılan piknikle bütün bir yılın yorgunluğunu attılar.

13 Haziran 2019 Perşembe günü 9 ve 10. sınıf öğrencileri Ormanya Tabiat Parkı’nı gezdi. Altı ana bölgeden oluşan  parkta öğrenciler, öncelikle hayvanat bahçesini ziyaret etti. İçlerinde nesli tükenmek üzere olan hayvanların da bulunduğu bu parkta 57 farklı hayvan türünü görme şansı yakaladılar. Hayvanların doğal ortamları muhafaza edilerek oluşturulan “Vahşi Yaşam Alanı”nda  hayvanları en doğal halleriyle gözlemlediler. Yürüyüş parkuru boyunca farklı bitki türlerini inceleme imkanı buldular. Ayrıca piknik alanında voleybol, futbol, ip atlama, tabu gibi eğlenceli etkinliklerle günü tamamladılar. Doğayla iç içe, neşeli anların yaşandığı piknikle yılın yorgunluğu atıldı.

Tüm öğrencilerimize keyifli tatiller dileriz.

Tüm fotoğrafları görmek için buraya tıklayın.