TED KOCAELİ KOLEJİ 8. SINIF ÖĞRENCİLERİ LİSEYE GEÇİŞ TÖRENİ’NDE

TED Kocaeli Koleji 8. sınıf öğrencileri, 19 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilen “Liseye Geçiş Töreni”nde coşku dolu anlar yaşadı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan 2018-2019 8. Sınıf mezuniyet törenimize; idareciler, öğretmenler, öğrenciler, öğrenci velileri ve yakınları katıldı. Okul başkanı Yunus Naci Tüfekçioğlu ile Kurucu temsilcimiz ve Genel Müdürümüz Nilgün ÇELEBİ, günün anlam ve önemine vurgu yapan konuşmalarını yaptılar. Tüm mezun öğrencilere ve dereceye giren ilk üç öğrenciye hediye ve plaketlerinin verilmesinin akabinde öğrenci andının söylenmesi ile devam eden program, heyecan ve gurur dolu anlara ev sahipliği yaptı. Programımız, İzmir Marşı ve Atatürk’e ithafen hep bir ağızdan söylenen şarkı eşliğinde öğretmen ve öğrencilerin sevinçlerini paylaşmalarıyla noktalandı.

Sevgili öğrencilerimiz; sizleri çok seviyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Yolunuz açık olsun.

Tüm fotoğrafları görmek için buraya tıklayabilirsiniz.