TED KOCAELİ KOLEJİNDE ÖDÜL TÖRENİ

Her geçen gün başarılarına bir yenisini daha ekleyen TED Kocaeli Koleji öğrencileri, bu ay da katılım gösterdikleri yarışmalardan ödüllerle döndüler. Sanat, spor ve diğer sosyal alanlarda başarı elde eden öğrenciler için okulumuz konferans salonunda ödül töreni yapıldı.

Öğrencilerimizin kazandığı başarılar ve ödüller:
Tenis:
TED Kocaeli Koleji Küçük Erkek ve Kız Tenis Takımları, 7-10 Mart tarihleri arasında Kocaeli’de düzenlenen “Kocaeli İli Okullar Arası Tenis Müsabakaları’nda, erkek tenis takımı, il ikincisi; kız tenis takımı il dördüncüsü olmuştur.
Katılan Öğrenciler: Arman Şerifi, Oğuz Pehlevan, Efe Tunca Bodur, Barış Ünaldılar, Ece İdil Yumrukçal Ve Nehir Nil Çelebi
Yüzme:
TED Kocaeli Koleji küçükler yüzme takımı, 21-23 Mart 2017 tarihleri arasında okulumuzu başarıyla temsil ederek 34 madalya ve 2 kupa kazandı.( 11 Altın, 18 Gümüş, 5 bronz)
Genel toplamda ise 12 takım arasından, kız takımımız il 2.si olarak 2.lik kupasını, erkek takımımız İl 3.sü olarak 3.lük kupasını okulumuza getirdiler.
Bu sonuçlar neticesinde kız takımımız Okullararası Yarı Final Yüzme Şampiyonası’na katılım hakkı elde etti.
Madalyaların dağılımı:
Azra Begüm UMUT: 5 Altın, 2 Gümüş Madalya
Zeynep İrem AYGÜN: 1 Altın, 2 Gümüş Madalya
Sude Dila ÖZTÜRK: 1 Altın, 2 Gümüş Madalya
Sudenaz ÖZDEN: 1 Altın, 2 Gümüş Madalya
Pınar UYGUN : 1 Gümüş Madalya
Kayra Yağız ÇETİNKAYA: 3 Altın, 3 Gümüş, 1 Bronz Madalya
Çağan İS: 2 Gümüş, 1 Bronz Madalya
Meriç OCAKLI: 2 Gümüş, 1 Bronz Madalya
Gökhan ÖZ: 2 Gümüş, 1 Bronz Madalya
Emra KAYA : 1 Bronz Madalya
4x100m Serbest Bayrak Kız Takımı: İl 1.si
4x100m Karışık Bayrak Kız Takımı: İl 2.si
4x100m Serbest Bayrak Erkek Takımı: İl 2.si
4x100m Karışık Erkek Takımı: İl 2.si olarak büyük başarı elde etti.
Voleybol:
20 – 24 Mart 2017 tarihleri arasında Başiskele ilçesinde düzenlenen “2.lig Okul Sporları Voleybol Müsabakaları”nda TED Kocaeli Koleji Yıldız Kız Voleybol Takımı zorlu mücadelelerden sonra 2.lik kupasının sahibi oldu.
Katılan Öğrencilerimiz: Zeynep Duru METE, Ecem ATAKAN, Dila ORHAN, Ayşe ERDEM, Dila ÇETİN, Ece Nur YİĞİT, Aslı VURAL, Nil Aylin GEZGİN, Aleyna AKKAYA, Cennet Samira ÇIKMIŞ, Zeynep KAYA, Bahar GÜLEÇ, Berrak SARAÇ
Makedonya Uluslararası Resim Yarışması:
TED Kocaeli Koleji öğrencileri “Makedonya Uluslararası Resim Yarışması’nda “Diploma ve Altın Palet” Ödülünü alarak okulumuzu başarıyla temsil ettiler.
Ödül alan öğrencilerimiz ve kazandıkları ödülleri;
(DIPLOMA) Diploma Ödülü: Sergideki “bireysel uygulama çalışmaları” alanında başarılı bulunarak, yapılacak olan sanat fuarında eseri sergilenecek olan öğrencilerimiz: Selma Melisa MERT 3B, Duru TÜKEL 6A,
(GOLD PALETTES ) Altın Palet Ödülü: Sergideki “en iyi bireysel uygulama” dalında, Altın Palet Ödülü’ne layık görülen öğrencimiz: Dilek AYDEMİR 1C
TED Kocaeli Özel Ortaokulu Matematik Haftası
5.sınıflarımız arasında gerçekleştirilen ‘Hazine Avı’ etkinliğinde şifreyi ilk bulan grubun üyeleri:
5-B sınıfından; Yağmur Akar, Elif Akgün, Gönenç Altıntaş
6.sınıflarımızla gerçekleştirilen ‘Tangram’ etkinliğinde en çok şekli en kısa zamanda tamamlayan grubun üyeleri:
6-C sınıfından; Yiğit Durmuşoğlu
6-A sınıfından; Efehan Köse ve Yağız Durmuşoğlu
7.sınıf seviyesinde yapılan ‘Bir Kelime Bir İşlem ‘ yarışması birincisi: 7A sınıfından Ayşe Erdem
8.sınıf seviyesinde yapılan ‘Cevap Soruda’ yarışması birincileri:
8-B sınıfından Berk Gören ve Mehmet Emir Atabek
Dünya Pi Günü kapsamında Pi konulu karikatür yarışması birincisi: 5B sınıfından Damla Çelik
DI EFES DAT’17
TED Kocaeli Koleji Destination Imagination kulübü takımı No Filter Just TED-I Türkiye turnuvasında okulumuzu temsil etti. Çalışmaları ile TED Kocaeli Koleji DI kulübü öğrencileri, “Mühendislik” görevinde ortaokul seviyesinde yarışan 16 takım arasından 6. oldu. Ayrıca takım üyelerinden Gülce Naz Özlü, Instagram üzerinden yapılan muhabirlik yarışması sonucu DITV’ye seçilerek gönüllü DI Muhabirliği yaptı.
DI Kulübü Öğrencilerimiz
Erhan AKAR
Cansu BÜYÜKDOĞAN
Furkan İŞÇİ
Selin Zeynep AYDIN
Ali Ulvi KAPLAN
Gülce Naz ÖZLÜ
Şener Baran GÜNGÖR
DI POLONYA, International Invitation Poland 2017
TED Kocaeli Koleji “Destination Imagination Kulübü”nün öğrencileri “No Filter Just TED-I”, Polonya’da gerçekleştirilen INTERNATIONAL INVITATIONAL 2017 etkinliğinde okulumuzu başarı ile temsil etti.
DI Kulübü Öğrencilerimiz
Furkan İŞÇİ
Selin Zeynep AYDIN
Ali Ulvi KAPLAN