TED KOCAELi ORTAOKULU MATEMATİK ÖĞRETMENLERİ “OYUNUN ADI MATEMATİK” EĞİTİMİ ALDI

TED Kocaeli Koleji Ortaokulu Matematik öğretmenleri Hamit Çökerdenoğlu ve Selin Tınaz “Oyunun Adı Matematik” eğitimine katıldı.

Ağustos dönemi hizmet-içi eğitim seminerleri kapsamında, 24 Ağustos 2019 Cumartesi günü TED Kocaeli Koleji matematik öğretmenleri Hamit Çökerdenoğlu ve Selin Tınaz “Oyunun Adı Matematik” eğitimine katıldı. Pratik Matematik eğitmenleri tarafından Elite World Prestige otelde gerçekleştirilen  “Oyunun Adı Matematik” eğitiminde; öğrencilerin matematiği eğlenerek öğrenmesini sağlayan oyunlar ve bu oyunların ders kazanımları ile olan ilişkileri anlatıldı.

Bir gün süren eğitim sonunda öğretmenler, matematik dersi kazanımlarının pekiştirilmesini sağlayabilecek oyun fikri üretme konusunda farkındalık kazandılar.