TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRETMENLERİ “ÖĞRENCİ MERKEZLİ EĞİTİM ve ELEŞTİREL DÜŞÜNME” EĞİTİMİNE KATILDILAR

Ağustos dönemi hizmet-içi seminerleri kapsamında 3 Eylül 2019 Salı günü TED Kocaeli Koleji sayısal ve sözel zümre öğretmenleri “Öğrenci Merkezli Eğitim ve Eleştirel Düşünme” eğitimine katıldılar.

TED Kocaeli Kolejinde öğretmen eğiticisi ve İngilizce öğretmeni olarak görev alan Türkan Yaman ve Buket Ertür Tuna tarafından gerçekleştirilen eğitimde, farklı branşlarda kullanılabilecek öğrenci merkezli etkinlikler ve öğrencilerde eleştirel düşünmeyi geliştirebilecek uygulamalar anlatıldı..

Farklı branşlardan öğretmenleri bir araya getiren eğitim, TED Kocaeli Kolejinde disiplinlerarası ortak yaklaşım ve bakış açısının sürekliliğinin sağlanması ve güçlenmesine katkı sağladı.