TED KOCAELİ KOLEJİ İLKOKUL 2. ve 3. SINIFLARIN EĞİTİMİNDE YABANCI DİL POLİTİKASI SUNUMU

TED Kocaeli Koleji Yabancı Diller Bölüm Başkanı Türkan Yaman ve Yabancı Diller İlkokul Zümresi Başkanı Seda Özkan, İlkokul 2. ve 3. Sınıflarda Yabancı Dil Politikası sunumu yaptılar.

TED Kocaeli Koleji 2. ve 3.sınıf velileri 2 Ekim 2019 tarihinde  Konferans Salonu’nda ağırlandılar ve K12 bütünlüğünde uygulanan “İngilizce Dil Politikası” hakkında bilgilendirildiler. Velilerin etkin katılımlarıyla sohbet tadında geçen sunumda, yıl içinde yapılması planlanan etkinlikler hakkında kısaca bilgi paylaşımında bulunuldu. Ayrıca, Ortaokul ve Lise kademelerinde uygulanan Uluslararası Programlar hakkında da bilgi verildi. Seviye bazında kullanılan etkinlik örnekleri üzerinden örnek bir çalışma yapılarak bakış açısını bütüne yöneltme yolunda adım atıldı.