TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNE YGA-GLOBAL IMPACT BİLGİLENDİRME SUNUMU YAPILDI

9 Ekim 2019 Perşembe günü TED Kocaeli Koleji Matematik Öğretmeni Sayın Çağla ARABACI tarafından, TED Kocaeli Özel Ortaokulu 7. sınıf öğrencilerine  “YGA-Global Impact (Küresel Etki) Programı” bilgilendirme sunumu gerçekleştirilmiştir.
Türkiye’de kurulan ve kâr amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşu olan YGA (Young Guru Academy), geleceğe umutla bakılmasını sağlayan, insanlığa faydalı projeler üreten genç bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. YGA projelerinde, yapılan stratejik ortaklıklar sayesinde sadece Türkiye’deki öğrenciler değil; Harvard, MIT, Columbia, Brown, Berkeley, London Business School, Technische Universitat München, Politecnico di Torino gibi üniversitelerden gelen öğrenciler de görev almışlardır.
Böyle önemli projeler gerçekleştiren bir sivil toplum örgütünün Küresel Etki Programına katılmaları için TED Kocaeli Koleji öğrencilerine önemli bilgiler aktarılmıştır.