TED KOCAELİ KOLEJİ ÖZEL ORTAOKULU JMUN KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ HİSAR OKULLARINDA

TED Kocaeli Koleji Özel Ortaokulu, JMUN  (Junior Model of United Nations-Birleşmiş Milletler Teşkilatı Modeli) Kulübü öğrencileri, 17-20 Ekim 2019 tarihlerinde Hisar Okullarında, HisarJmun Konferansına katıldı.

TED Kocaeli Koleji Özel Ortaokul JMUN Kulübünden 2 öğrenci Arda Antekin ve Çağan İs, Burcu Pehlivan eşliğinde 17-20 Ekim 2019 tarihleri arasında Hisar Okulları tarafından düzenlenen ‘Küresel Çağda Özgürlüğü Korumak’ (Protecting Freedom in the Global Age) temalı HisarJmun Konferansında okulumuzu başarı ile temsil ettiler. Polonya delegesi olarak katılan öğrenciler, konferansta Güvenlik Konseyi (Security Council) olarak Güney Çin Deniz Anlaşmazlığı, Venezuela’daki durum ve siber savaş nedeniyle uluslararası güvenliğe yönelik tehditlerle mücadele etmek konulu sorunlara çözüm önerilerini sunarak etkili bir konferans geçirdiler.