TED KOCAELİ KOLEJİ 8. SINIF ÖĞRENCİLERİ “SCIENTIFIC GRASS SKIRT” ETKİNLİĞİNDE

TED Kocaeli Koleji Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri 21 Ekim 2019 Pazartesi günü Fen Bilimleri dersinde işlenen “Mutasyon, Modifikasyon ve Adaptasyon” konularını pekiştirmek amacıyla Scientific Grass Skirt etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlik sırasında kıyasıya mücadele eden öğrenciler, akademik bilgilerini kullanarak parkurları en kısa sürede tamamlamaya çalıştı.

Yoğun LGS temposunda olan öğrencilerimizin motivasyonunu akademik içerikli bahçe etkinliklerimizle arttırmayı hedeflemekteyiz. Grass Skirt Activity’de kurulan parkur; öğrencilerimizin uygun ipuçlarını seçme, belli bir hareket için hazır olma, nasıl yapıldığını dikkatle izleme, gözleme, tanıma, tanımlama gibi becerilerini destekler niteliktedir.