TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi Öğrencileri YGA Zirvesinde!

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi öğrencileri, Young Guru Academy’ye (YGA’ya) yapmış oldukları başvuru sonucu 50.000 başvuru arasından ilk elemeyi geçerek “2020 YGA Zirvesi” ne katılmaya hak kazandılar.

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencilerimizden Ayşe Ece Taymez, Cem Eke, Duru Tükel, Egemen Kıyı, Irmak Ünsal, Zeynep Sude Gidici; 10.sınıf öğrencilerimizden Begüm Şerit, Gözde Seray Banabak, Selin Aydın ve 11. Sınıf öğrencilerimizden Burak Melih Ardahanlı YGA’ya yapmış oldukları başvuru sonucu ilk elemeyi geçerek “2020 Zirvesi”ne katılmaya hak kazandılar. YGA liderlik programına her yıl 50 binin üzerinde lise ve üniversite öğrencisi başvurur ve aşamalı mülakatlarla 50 kişi seçilir. Seçilen öğrenciler program süresince bilim insanı, akademisyen ve üst düzey yöneticilerden oluşan; aralarında Prof. Aziz Sancar, Ali Koç, Faruk Eczacıbaşı, Prof. Kritie Raube, Prof. Doğan Cüceloğlu gibi isimlerin yer aldığı YGA Hayal Ortaklarından eğitim alırlar. Girişimciler ve iş dünyasının liderlerinin ilham veren deneyimlerinden yararlanan öğrenciler geliştirdikleri inovatif projelerle sosyal sorunlara köklü çözümler üretme imkanı bulurlar. İlk elemeyi geçerek “2020 YGA Zirvesi”ne katılacak öğrencilerimizi tebrik ediyor ve bundan sonraki etaplarda başarılar diliyoruz.