TED Kocaeli Koleji’nde ‘Ayın Akıl Oyunu: Conniption’ Etkinliği Yapılan Turnuvayla Sona Erdi

TED Kocaeli Koleji’nde ‘Ayın Akıl Oyunu: Conniption’ etkinliği, Conniption oyununu koridorda deneyimleyen ve oyun kurallarını kavrayan ortaokul öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen turnuvayla sona erdi.

Ortaokul öğrencilerimiz kasım ayı boyunca Conniption oyununu birbirleriyle oynayarak oyun kurallarını kavrayıp bireysel stratejilerini geliştirdiler. Oyun konusunda yetkinlik kazanan öğrencilerimiz arasından 76 öğrencinin katılımıyla ‘Conniption Turnuvası’ gerçekleştirildi. Aralarında çekişmeli maçlar oynansa da öğrencilerimiz kazananı tebrik ederek bu anlamda bir kültür kazandıklarını bizlere gösterdiler. Turnuvayı 8C sınıfından Ali Baran Karaköse 1., 8A sınıfından Deniz Anıker 2. ve 6B sınıfından Umut Server Salman 3. olarak tamamladı. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Bir sonraki ay sırada Reversi var!