TED KOCAELİ KOLEJİ İLKOKULU YENİ YIL SATRANÇ TURNUVASI

TED Kocaeli Koleji İlkokulu 2. ve 3. sınıf öğrencilerine yönelik “Yeni Yıl Satranç Turnuvası”, 11 Aralık 2019 Çarşamba günü oynanan ilk tur maçları ile başladı.

17 Ekim 2019 Perşembe günü İlkokul 2. ve 3. sınıf öğrencilerine uygulanan on iki soruluk satranç testi sonucunda seçilen ilk 20 öğrencinin mücadele ettiği turnuva 25 Aralık 2019 Çarşamba günü tamamlanacak.

İsviçre Sistemi ile 5 tur üzerinden Swiss Manager (Unicode Version) eşlendirme programı kullanılarak eşlendirmelerin yapıldığı turnuvada düşünme süresi olarak 7 dakika kullanılıyor. TED Kocaeli Koleji Satranç sınıfında DGT marka satranç saatleri ile oynanan karşılaşmalar sonucunda ilk dört dereceyi alan öğrenciler kupa ile ödüllendirilecek.