TED KOCAELİ KOLEJİ 9. SINIF ÖĞRENCİLERİ, KOCAELİ ÜNİVERSİTESİNDEN ALDIKLARI “İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİNİ” TAMAMLADILAR

Kocaeli Üniversitesi ve TED Kocaeli Koleji arasında yapılmış olan işbirliği protokolü çerçevesinde 2-3 Aralık 2019 ve 17-18 Aralık 2019 tarihlerinde ‘’İnovasyon ve Girişimcilik’’ eğitimlerini tamamlayan TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencileri 18 Aralık 2019 Çarşamba günü sertifikalarını aldı. TED Kocaeli Koleji Konferans Salonunda gerçekleştirilen tören sırasında, ‘’İnovasyon ve Girişimcilik” eğitimini veren ve öğrencilere proje hazırlama süreçlerini anlatarak, yapacakları TÜBİTAK projelerine ve diğer çalışmalarına yön veren Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Eğitmeni Sayın Alican Oflaz’a da teşekkür sertifikası sunuldu.  

TED Kocaeli Koleji öğrencileri, günümüz dünyasında öne çıkan yetkinliklerden olan yaratıcılığa, değişime ve yeniliğe açık, riskleri ve fırsatları değerlendirme becerisine sahip bireyler olmalarını sağlamak üzere öğretim programlarını zenginleştiren ‘’Bilim İnsanı Yetiştirme Programı’’ ve ‘’İnovasyon-Girişimcilik Programı’’ kapsamında almış oldukları eğitimi tamamladılar.  Eğitimlerini başarıyla tamamlayan 9. sınıf öğrencilerinin sertifikaları; Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Nilgün Fığlalı, TED Kocaeli Koleji Genel Müdürü ve Kurucu Temsilcisi Sayın Nilgün Çelebi ve Lise Müdürü Sayın Hatice Eser tarafından verildi.

Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Nilgün Fığlalı ‘’Kocaeli Üniversitesi olarak TED Kocaeli Koleji ile başlattığımız çalışmalar ile ülkemizin geleceği olan sizleri, günlük hayatımızı kökten etkileyen yapay zekâ, nesnelerin interneti, bulut teknolojisi, sürücüsüz otomobiller, blok zincir gibi kavramları geliştirecek girişimci adayları ve bilim insanı adayları olarak görmekteyiz. Bu eğitimler üniversite hayatınız ve sonrasında da fark yaratan bireyler olmanıza destek olacaktır.’’ dedi.

TED Kocaeli Koleji Genel Müdürü ve Kurucu Temsilcisi Sayın Nilgün Çelebi ‘’Biz Türkiye’nin geleceğine inanıyoruz,  takip eden değil, yol açan insanlar yetiştirmek istiyoruz. Öğrencilerimizi hayatları boyunca farklı meslekleri yapabilecekleri bir altyapıya kavuşturmaya çalışıyoruz. Bu yolda bize verdikleri değerli destekleri için Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Nilgün Fığlalı’nın şahsında üniversite yönetimine teşekkür ederiz.’’ dedi.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.