5. GELENEKSEL TED KOCAELİ KOLEJİ SPOR ŞENLİKLERİ FUTSAL TURNUVALARI SONA ERDİ

4 Kasım 2019 Pazartesi günü ilkokul 4. Sınıflar Futsal Turnuvası ile başlayan 5. Geleneksel TED Kocaeli Koleji Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen Futsal Turnuvaları, 11 Aralık 2019 Çarşamba günü Lise Futsal Turnuvası final maçı ile son buldu.

18 takımın mücadele ettiği turnuva, ilkokul 4.sınıflar; ortaokul 5 ve 6. sınıflar ile 7 ve 8. sınıflar, lise 9, 10 ve 11. sınıflar arasında gerçekleşti. İlkokul 4. sınıflarda, Can UÇUM, Said Can MOLLAVELİOĞLU, Mert TUĞRUL, Yağız TURGUT, Demir GÜVEN, Demir SANĞU ve Ege AŞAR’dan oluşan 4/D sınıfı şampiyon olurken; Ortaokul 5 ve 6.sınıflar turnuvasında, Bartu METE, Demir Faruk KELEŞ, Mehmet Denizer TIKIZ, Onur BÜYÜKSİVRİ, Deniz YILDIZ ve Ömür ASAL’dan oluşan 6/B takımı şampiyon oldu.

Ortaokul 7 ve 8.sınıfların turnuvasında ise Ege Şafak KIYMAZ, Kemal Mert ÖZEKİN, Poyraz Kayra SEVİM, Ercan Eren KÖSE, Doruk AKMAN, Ahmet Yiğit GÜNAY, Ömer Efe GÜRKEN’den oluşan 7/B sınıfı şampiyon oldu. Turnuvanın son ayağı olan lise kademesinde ise şampiyonluk ipini göğüsleyen, Kaan ERSOY, Meriç OCAKLI, Ferruh Baran GÜNEL, Cem Arda ÇITAK, Emre Efe BAYKUT ve İhsan Taha OGAN’dan oluşan 9/B sınıfı  takımı oldu. Turnuvaya katılım gösteren bütün öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

bty

bty

bty

bty

bty

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.