TED Kocaeli Koleji Küçük Kız Voleybol Takımından Güzel Bir Prova ve Maçta Galibiyet

TED Kocaeli Koleji Küçük Kız Voleybol Takımı, okul sporları il müsabakaları öncesinde son hazırlık maçını oynadı.

16 Aralık 2019 Pazartesi günü, TED Kocaeli Koleji Spor Salonunda Küçük Kız Voleybol Takımımız, Bahçeşehir Koleji Küçük Kız Voleybol Takımı ile okul sporları il müsabakaları öncesinde özel bir maç oynayarak hazırlıklarını tamamladı.

18 Aralık 2019 Çarşamba günü Muammer Dereli Spor Salonu’nda saat 12.00 de TED Kocaeli Koleji Küçük Kız Voleybol Takımımız İzmit Ortaokulu ile oynadığı maçta antrenmanlardaki çalışmalarını sahaya yansıtmak için büyük çaba sarf etti ve maçı galibiyetle tamamladı. Takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.