TED Kocaeli Koleji 5. Geleneksel Paylaşım Şenliğine Yoğun Katılım Gösterildi

Bir sosyal sorumluluk projesi örneği olan TED Kocaeli Koleji 5. Geleneksel Paylaşım Şenliği velilerimizin ve öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

TED Kocaeli Koleji Okul Aile Birliği organizasyonuyla 27 Aralık 2019 Cuma günü okulumuz spor salonunda düzenlenen TED Kocaeli Koleji 5. Geleneksel Paylaşım Şenliğinde yılbaşı alışveriş ve yiyecek standları, şişme oyuncaklardan oluşan oyun alanları vardı. Şenlik alanı dışında konferans salonu ve drama salonunda da karaoke, sinema ve dans ile devam eden etkinliklerde öğrencilerimiz gönüllerince eğlendiler. Velilerimiz tarafından alınmış olan hediyeler yılbaşı ağacımızın altında toplandıktan sonra ihtiyaç sahibi minik yüreklere ulaştırılmak üzere hazırlandı. Organizasyona sponsor olan firmalar ve katkıda bulunan velilerimiz tarafından verilen hediye çekleri ve davetiyeler ise şenliğin sonunda yapılan piyango çekilişi ile sahiplerini buldu. Okul Aile Birliğimizin destekleriyle gerçekleşen organizasyon kapsamında elde edilen gelir TED MEŞALE’ye ve kardeş okullara aktarılacaktır. Bu sosyal sorumluluk projesinde emeği geçen Okul Aile Birliği Yönetim Kurulumuza, gönüllü velilerimiz ve öğrencilerimiz ile personelimize ve sponsorlarımıza çok teşekkür ederiz.

Tüm fotoğrafları görmek için buraya tıklayabilirsiniz.