LGS DENEME SINAVINDA KOCAELİ BİRİNCİSİ TED KOCAELİ KOLEJİ !

28 Aralık Cumartesi günü gerçekleşen Hız Yayınları Türkiye geneli LGS denemesinde TED Kocaeli Koleji, 8. Sınıf öğrencilerinin tamamının ortalaması ile il genelinde birinci oldu!

Bir hafta önce de Çanta Yayınları Türkiye geneli LGS denemesinde yine TED Kocaeli Koleji 8. sınıfları, şube bazlı sıralamada ilk 3 sırayı kendi aralarında paylaşarak okullarını gururlandırdılar. Türkiye genelinde 128.796 öğrencinin, Kocaeli’de 26 okulun katıldığı Hız Yayınları Türkiye Geneli LGS denemesinde TED Kocaeli Koleji öğrencilerinin göstermiş olduğu başarılar, pasta keserek kutlandı. Kocaeli genelindeki ilk üç sınıfın TED Kocaeli Koleji 8. Sınıf öğrencileri arasında paylaşılmış olması da okul adına oldukça gurur verici oldu.

Akademik ve sosyal başarının eşit derecede önemli olduğuna inanıyor bunu en güzel şekilde başaran öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz!