LİSE TANITIM GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ 

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesinde 4 Ocak 2020 Cumartesi günü gerçekleştirilen “Lise Tanıtım Günü Etkinliği”nde, Lise kademesinde yapılan akademik çalışmalar, ulusal ve uluslararası programlar, laboratuvar çalışmaları, öğrenci kulüpleri ve sosyal sorumluluk projeleri lise öğrencileri tarafından aday öğrenci ve velilerine anlatıldı. 

Yapılan sunumların ardından aday öğrenci ve veliler kişisel gelişim uzmanı, TED Ankara Koleji ve ODTÜ Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü mezunu, milli basketbolcu olan Sayın Özlem Baydar tarafından verilen ‘’Her Şey Seninle Başlar’’ seminerine katıldılar. Okul hayatı ve hayat okulunda başarılı olmanın sırlarına değinen Özlem Baydar iç motivasyonun ve iç disiplinin önemini vurguladı. 

Son bölümde aday öğrenciler fizik ve kimya deneyleri, 3D uygulamaları, artırılmış gerçeklik, matematiksel modelleme, hafıza teknikleri, yaratıcı yazma ve yabancı dille ilgili atölye çalışmalarına katılırken veliler de konferans salonunda okulumuz PDR öğretmenleri Sayın Selda Demirtaş ve Merve Büyükmete tarafından gerçekleştirilen “Anne-Baba Tutumları”  çalıştayına katıldılar.

  

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.