TED Kocaeli Koleji Ortaokul Tanıtım Günleri Gerçekleştirildi

TED Kocaeli Koleji Ortaokulu 4 Ocak 2020 tarihinde tüm aday veli ve öğrencilerine yönelik bir tanıtım günü gerçekleştirdi.

TED Kocaeli Koleji Ortaokulu Tanıtım Günü, konuklarımızın konferans salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına katılımının ardından ortaokul katında tanıtım etkinlikleri ile güne devam edildi.

Okulumuzu yakından tanımak isteyen aday veli ve öğrenciler, okulumuz öğrencilerinin rehberliğinde önce okulun fiziksel yapısını tanıtıcı panoramik tur ile etkinliğe başladılar. Tur sonrası ortaokul katında istasyon şeklinde planlanan atölye ve ders demolarının sunumu gerçekleştirildi. Etkinlikte konuk veli ve öğrencilerin akıllarındaki soruları cevaplamada okulumuz öğrencileri gönüllü bir şekilde aktif rol aldılar. Çeşitli derslerin ve çalışmaların tanıtıldığı günde, hem görevli öğrenci ve öğretmenler hem de konuklarımız oldukça keyifli bir gün gün geçirdiler.