TED KOCAELİ KOLEJİ 4. GELENEKSEL KİTAP HAFTASINDA “STORYTELLING” ETKİNLİĞİ

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 9. ve 10. sınıf öğrencileri, 4.Geleneksel Kitap Haftası etkinlikleri kapsamında Okulumuzun Anasınıflarının ve İlkokulunun tüm şubelerinde, Kore’ye ait ünlü bir kısa öykü olan “Heungbu ve Nolbu”yu canlandırdılar.

13-17 Ocak 2020 tarihleri arasında düzenlenen TED Kocaeli Koleji 4.Kitap Haftası etkinlikleri çerçevesinde Güney Kore’de yer alan Goyang High School öğrencileri tarafından Lise öğrencilerimizle paylaşılan ünlü Kore öyküsü “Heungbu ve Nolbu” 14 Ocak 2020 tarihinde TED Kocaeli Koleji Anaokulu ve İlkokulunun tüm şubelerinde 9. ve 10. sınıf öğrencilerinin katılımı ile anlatıldı ve canlandırıldı. Lise öğrencilerinin almış oldukları sorumluluğu en güzel şekilde yerine getirdikleri bu etkinlikle Anasınıfları ile İlkokul öğrencilerimiz eğitici ve keyifli zaman geçirdiler.