TED Kocaeli Koleji Öğrencileri Çocuk Kitabı Yazarı ve Eğitmen İdil Bilgin ile Buluştular

TED Kocaeli Koleji 5. ve 6. Sınıf öğrencileri “Duygu Odaklı Kültürel Miras” atölyeleri hazırlayan ve bunu öğrencilerle keyifli bir şekilde deneyimleyen İdil BİLGİN ile Okulumuzun Drama Salonunda bir araya geldiler.

Öğrenciler, bir saat süren atölye boyunca “Kültürel Miras nedir? Kültürel Miras neden korunmalıdır? Konservatör kimdir ve neler yapar?” gibi sorulara interaktif bir şekilde cevap buldular. Çocukların, birçok deneyim yaşadığı, eşsiz ve esrarengiz bir dünyaya misafir edildiği atölye, “Konya’da İz Peşinde” kitabının incelenmesiyle tamamlandı. İdil Bilgin’e bu keyifli atölye çalışması ile öğrencilerimizin bilgiye olan meraklarını körüklediği ve onların aktif katılımını sağladığı için çok teşekkür ederiz.