TED KOCAELİ KOLEJİ, ÜNLÜ OYUNCU SEVİNÇ ERBULAK’I AĞIRLADI

TED Kocaeli Koleji 4. Geleneksel Kitap Haftası kapsamında, 15 Ocak 2020 Çarşamba günü, tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Sevinç Erbulak’ı “Yazar” kimliğiyle ağırladık.

TED Kocaeli Koleji olarak bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz Geleneksel Kitap Haftasının 3. gününde ünlü oyuncu ve yazar Sevinç Erbulak öğrencilerimizle buluştu. Yazarımızın muazzam hayal gücüne dayanarak okurlarını fantastik bir gezegende gezintiye çıkardığı “Artık Aranmayanlar Gezegeni” adlı kitabı bu yılki kitap haftamızın “Kitaplarla Hayal Et” temasıyla tamamen örtüştü. Konuğumuzun bu kitabını önceden okumuş olan öğrencilerimiz,  hayallerle kitapların ilişkisi ve bu kitaptaki öyküler hakkında bizzat kitabın yazarıyla sohbet etmenin keyfini yaşadılar. Etkinlik sonunda öğrencilerimiz Sevinç Erbulak’ın kitaplarına imzasını alarak kendisine teşekkürlerini sundular.