TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRETMENLERİ “ETP’17”DE

TED Kocaeli Koleji, 12 öğretmeni ile eğitimde teknoloji entegre edilen yenilikçi örneklerin paylaşıldığı Eğitim Teknolojileri Konferansı’na (ETP’17) katıldı.

 

 

Eğitim Teknolojileri Konferansı’nda Matematik Öğretmenimiz Çağla IŞIK “Yüzdeler ve Doğamız -STEM Örneği”, Fen Bilimleri Öğretmenimiz Şeyma MUT ile Matematik Öğretmenimiz Hamit ÇÖKERDENOĞLU, “Schoology ile Eğitime Bağlan” Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerimiz Hasan ÇETİN “Tabletsiz Okullarda Tablet Uygulamaları” ve Şahin YAĞLI “İlkokulda –Elektrikten Elektroniğe-Kodlamaya” başlıklı çalışmaları ile sunumlarını gerçekleştirdiler.

 

 

ETP, TÖZOK (Türkiye Özel Okullar Birliği) tarafından organize edilmekte ve her yıl 2000’den fazla öğretmenin katılımıyla gerçekleşmektedir. ETP’de; eğitimde teknoloji kullanımına yönelik iyi örneklerin paylaşılması, eğitim teknolojilerini derslerinde kullanmak isteyen öğretmenler için farklı projeleri görebilecekleri ve meslektaşları ile tanışacakları bir ortam yaratılması, eğitimde yeni yaklaşımların takip edilebileceği bir platform oluşturulması amaçlanmaktadır.

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.