SANAT YÖNETMENİ VE İLLÜSTRATÖR EKİN BAŞAK AKGÜL TED KOCAELİ KOLEJİ 4. GELENEKSEL KİTAP HAFTASINDA

Edebiyat Dergisi Sanat Yönetmeni ve İllüstratör Ekin Başak Akgül, TED Kocaeli Koleji̇’nde 7 ve 8. sınıf öğrencileri ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

TED Kocaeli Koleji 4. Geleneksel Kitap Haftası etkinlikleri kapsamında Ekin Başak Akgül’le buluşan TED Kocaeli Koleji̇ öğrencileri, “Edebiyatist” adlı edebiyat dergisinde sanat yönetmenliği ve illüstratörlük yapan konuğumuzdan dergicilik, dergi çıkarma süreci, günümüz dergi dünyası, süreli yayınlar, dergi okur yazarlığı ve illüstrasyon hakkında merak edilen birçok sorunun cevabını aldılar.

Öğrencilerimizle geçirdiği keyifli söyleşi için Sayın Ekin Başak Akgül’e çok teşekkür ederiz.