TED KOCAELİ KOLEJİ’NDE KARAKTER GÜNÜ

TED Kocaeli Koleji 4. Kitap Haftası etkinlikleri kapsamında kitaplardaki karakterler ortaokul öğrencilerinin muhteşem çalışmalarıyla canlandı.

TED Kocaeli Koleji 4. Kitap Haftası kapsamında 16 Ocak Perşembe günü ‘Book Characters Day/Kitap Karakterleri Günü’ etkinliği gerçekleştirildi. Öğrenciler, okudukları kitaba ait bir karakteri seçip hafta sonu ödevlerinde yer alan yönergeleri takip ederek o karaktere ait bir kimlik kartı hazırladılar. O gün, seçmiş oldukları karakteri canlandıracak şekilde okula geldiler ve sınıf içerisinde ilgili ders öğretmeni ile birlikte İngilizce, Almanca veya İspanyolca dillerini kullanarak karakter sunumunu yaptılar. Sınıf içi oylama ile her sınıfın birincileri seçildi ve birinciler konferans salonunda karakterlerini tanıttılar. Yabancı Diller Bölümü öğretmenlerinin jüriliğinde dereceye girenlere ödülleri verildi.

Tüm fotoğrafları görmek için buraya tıklayabilirsiniz.